Maling

Ideefix er eksperter i maling og fornyelse af dine vægge. Vi gør processen nem, bekvem og fleksibel for dig. Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

NEMT & BEKVEMT​

Du får et kvalitetsikret resultat indenfor 48 timer

FLEKSIBEL

Vores service leveres efter dit behov. Vi kører rundt i hele landet

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vi matcher markedspriserne og du modtager et tilbud inden 24 timer

Fordele ved at vælge en uddannet maler

Hos Ideefix tilbyder vi professionelt malerarbejde udført af uddannede malere. Vi maler både i trappeopgange og i private lejligheder.

Der er flere fordele ved at vælge en uddannet maler fremfor at give dig i kast med projektet selv. Udannede malere kan bl.a. male langt hurtigere, end du selv kan, og du er sikker på at få et knivskarpt resultat. En uddannet og professionel maler sikrer altså, at:

Processen for MALING

Skal du have malet en trappeopgang eller lejlighed, vurderer vi først sammen med dig, om det er nødvendigt at fjerne den gamle maling, eller om vi blot kan male ovenpå.

Hvis det er nødvendigt at fjerne den gamle maling, sliber vi den af og påfører en grunder bagefter. Så er vi sikre på, at malingen hæfter godt til vægge og lofter. Herefter maler vi typisk med tre lag, så du er sikker på at få et dækkende og flot resultat.

Hvad er prisen på professionelt malerarbejde?

Prisen på malerarbejde afhænger af, hvor slidte vægge og lofter er, hvor mange kvadratmeter vi skal male, og hvor mange rum det drejer sig om. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

TILBUD FOR BÅDE MALING OG GULVAFSLIBNING​

Vejledende pris eksempler

50m2
Fra 17.995,-

Få et tilbud inden 24 timer – Ring til os

70m2
Fra 19.495,-

Få et tilbud inden 24 timer – Ring til os

100m2
Fra 21.495,-

Få et tilbud inden 24 timer – Ring til os

Service i højeste kvalitet​

Service i højeste kvalitet​

Ideefix er en kvalitetsfuld gulvsliber. Vi leverer en fleksibel løsning og sætter altid kundes ønsker højest. Kontakt os i dag og modtag et tilbud der ikke er til at sige nej til.

Det siger vores kunder...

Scroll to Top

Indhent tilbud her

Du modtager et tilbud inden 24 timer