GULVAFSLIBNING

Giv dit hjem nyt liv og få dine gulve til at stråle. 

Ideefix er eksperter inden for gulvafslibning. Vi gør processen nem, bekvem og fleksibel for dig. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud med en skarp pris.

3 års garanti

Du får et kvalitetsikret resultat med 3 års garanti på efterbehandling

NEMT & FLEKSIBELt

Vi udfører gerne hastesager. Vi kører rundt i hele landet

PRISMATCH

Vi matcher markedspriserne og du modtager et tilbud inden for 24 timer

3+1 GODE GRUNDE TIL AT FÅ EN GULVAFSLIBNING

Ser dit gulv lidt træt ud og trænger det til en opfriskning? Vi tilbyder gulvafslibning, der giver dit trægulv fornyet liv og endnu flere gode leveår.

Fordele ved gulvafslibning:

  1. Forlænget levetid
  2. Stor forandring af helhedsindtrykket i rummet
  3. Et mere modstandsdygtigt gulv med den rette efterbehandling

En gulvafslibning er derfor en god investering, der både forskønner udseendet og forlænger gulvets levetid. Hos Ideefix får du endda konkurrencedygtige priser, hvilket må siges at være den 4. og bedste grund til at booke en afslibning af dit gulv allerede i dag.

Afslibning af gulv

Færdig indenfor 48 timer

35m2 - fra 4.500,-

HVORDAN HAR OPLEVELSEN VÆRET?

Afspil video
Afspil video
Afspil video

HVAD KOSTER DET AT FÅ GULVAFSLIBNING?(gulvafslibning pris)

Der er flere faktorer, der har betydning for prisen på gulvafslibning. Disse faktorer ses til højre.

Nedenfor har vi samlet en liste med priseksempler, så du slipper for uforudsete udgifter. Dog er prisen på gulvafslibning ofte meget individuel. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål.

SÅDAN FOREGÅR EN GULVAFSLIBNING

Inden vi går i gang med gulvafslibningen, indleder vi med at vurdere, hvilken type afslibning samt efterbehandling, der passer til dit gulv. Dette afhænger af flere ting, bl.a. hvor slidt gulvet er. Er der tale om meget slid, kan det være nødvendigt at afhøvle gulvet, inden der foretages en gulvafslibning. Hvis der derimod kun er tale om mindre skader eller overfladiske skrammer, kan der i mange tilfælde blot nøjes med en letslibning og en ny efterbehandling.

Når vi er blevet enige om processen, går vi i gang med gulvafslibning. Herefter giver vi det en polering og en efterbehandling i form af lak, lud eller olie. Efterbehandlingen giver gulvet en flot overflade og gør det mere modstandsdygtigt over for slid. Vi slutter selvfølgelig af med at gøre pænt rent efter os.

Ideefix er ikke kun eksperter i gulvafslibning, men vi sørger også for, at trappeopgangen ser frisk og præsentabel ud. En renovering af trappen kan give en helt ny oplevelse af at færdes i opgangen. Er der tale om trægulve i opgangen, kan renoveringen desuden også omfatte en gulvafslibning.

HVORNÅR KUNNE MIT GULV HAVE GODT AF EN GULVAFSLIBNING?

Har du lagt mærke til, at der er mange synlige ridser i lakken på gulvet? Måske er lakken slidt helt igennem? Så er det på tide med en gulvafslibning! Og hellere gøre det nu, inden skaderne bliver alt for store, så gulvet også har brug for en gulvafhøvling inden. Hvis du har en stor hund eller jævnligt flytter rundt på møblerne i hjemmet, er der brug for en gulvafslibning oftere, da dette er med til at slide ekstra på lakken.

Det kan også være, at du har børn, der enten taber legetøjet på gulvet eller kører brandbilen over stuegulvet hver dag. Her vil du ofte opleve mærker i form af små fordybninger. Disse opstår let, men kan heldigvis også fjernes lige så let igen. Det samme gælder, hvis høje hæle anvendes indendørs, da disse ofte vil efterlade mærker i særligt bløde trægulve.

Skal vi hjælpe med gulvafslibning, så det bliver flot igen?

Efter gulvafslibning, kan du selv vælge, hvilken overfladebehandling du ønsker. Hvis du er i tvivl, står vi naturligvis klar til at vejlede.

Gulvafslibning pris

Vejledende pris eksempler

35M2

Få et tilbud inden 24 timer – Ring alle dage 

50m2

Få et tilbud inden 24 timer – Ring alle dage

80m2

Få et tilbud inden 24 timer – Ring alle dage

Hvor lang tid tager en gulvafslibning?

Ligesom ved prisen er der flere faktorer, der spiller ind, når det gælder tiden. De fleste er naturligvis interesserede i, at det er en effektiv proces, så møbler eller andet inventar kan flyttes hurtigt tilbage, og du kan nyde dine flotte og friske gulve.

Som tommelfingerregel bør du regne med, at en gulvafslibning tager 1-2 dage. Dette er fra start til slut og er derfor inklusive efterbehandling.

Der kan dog være tale om kortere eller længere tid, hvilket blandt andet afhænger af rummets størrelse, omfanget af arbejdet og hvor slidt gulvet er.

Vi sørger naturligvis altid for at give dig et tidsestimat for gulvafslibning i forbindelse med dit uforpligtende tilbud, så du ved, hvor længe du skal glæde dig til flotte gulve igen.

Service i højeste kvalitet​

Service i højeste kvalitet​

Ideefix er en kvalitetsfuld gulvsliber. Vi leverer en fleksibel løsning og sætter altid kundes ønsker højest. Kontakt os i dag og modtag et tilbud der ikke er til at sige nej til.

Efterbehandling efter gulvafslibning af trægulv

Når gulvafslibningen er færdig, er det yderst vigtigt, at gulvet får den rette efterbehandling. Nedenfor kan du se de behandlingstyper, som vi anvender hos Ideefix.

Vores oftest brugte behandlingstyper efter slibning af gulve er:

  • Natur mat lak
  • Natur glans lak
  • Hvidpigmenteret lak 
  • Hvidpigmenteret lak & lud (2 forskellige behandlinger)
  • 2- komponent lak (stærk lak)
  • Hvid lud & sæbe 
  • Ultra hvid lud & sæbe (meget lyst)

Er du i tvivl? Vi giver gerne råd om efterbehandling til dit trægulv.

Lak/Lud eksempler

Mat lak

Hvid lak

Glans lak

Hvid lud

Kan jeg selv klare en slibning af gulvet?

Det korte svar er: ja.

Du skal dog være sikker på, hvordan processen gøres bedst, da det ellers kan ende i et langt større og dyrere projekt end ellers regnet med. Det kræver, at du kender til brugen af de forskellige maskiner og at du gerne har forudgående erfaring. Bliver der først foretaget en forkert slibning af gulv, kan det være meget svært og dyrt at rette op på igen.
Vi anbefaler derfor at du kontakter professionelle, så dit gulv får den korrekte behandling.

Det siger vores kunder...

Scroll to Top

Indhent tilbud her

Du modtager et tilbud inden 24 timer