Renovering af trappe

Overvejer du en renovering af trappen? Ideefix er eksperten du mangler, hvad enten det er opgangstrappen, køkkentrappen, trappen til første sal eller noget helt fjerde. Vi gør processen nem og bekvem, mens vi forbliver fleksible, så alle beboere imødekommes. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

NEMT & BEKVEMT​

Du får et kvalitetsikret resultat indenfor 48 timer

FLEKSIBEL

Vores service leveres efter dit behov. Vi kører rundt i hele landet

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vi matcher markedspriserne og du modtager et tilbud inden 24 timer

5 fordele ved en professionel renovering af trappen

Går du med tankerne om en renovering af trappen? Der er langt flere fordele ved det end du først lige regner med – det er nemlig langt fra kun de kosmetiske fordele, som du og de andre beboere kan nyde godt af.

Trappens levetid forlænges, men den bliver samtidig meget mere modstandsdygtig over for alle de mange daglige trin, når folk færdes på trappen.

Ideefix er eksperter i renovering af trapper og vi hjælper gerne med at give din trappe et helt nyt liv. Har du spørgsmål til processen, prisen eller noget helt tredje, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du får følgende fordele ved en renovering af trappen:

Renovering af trappen - sådan foregår processen

Renoveringen består typisk af følgende trin:

Renovering af trapper kan godt virke som en uoverskuelig opgave, da det virker som en stor og krævende proces. Men med den rette ekspertise og sikre hænder, bliver det pludselig ikke så stor en mundfuld alligevel.

Først kommer vi ud og gennemgår trappens tilstand og giver anbefalinger til hvordan trappen kan få nyt liv. Når denne proces er aftalt, finder vi sammen en deadline for hvornår renoveringen af trappen kan påbegyndes samt en estimeret afslutning på projektet.

Når renoveringen af trappen er færdig, sørger vi naturligvis for at gøre hovedrent efter os, så du går en flot, ny og ren opgang i møde, så snart du træder ind. Hos Ideefix har vi desuden fuld forståelse for, at en renovering af trappen er et indgribende projekt for opgangens beboere. Derfor bestræber vi os altid på at klare renoveringen så hurtigt som muligt!

Vi arbejder også gerne uden for normal arbejdstid for at være til mindst mulig gene for opgangens beboere. Kommunikation og koordination er nøgleord for os og derfor koordinerer vi eksempelvis med hvornår der er trappevask, og om der eventuelt er ældre beboere i opgangen, som vi skal tage særlige hensyn til, så de stadig kan komme ind og ud af deres lejlighed uden for meget besvær, mens renoveringen står på.

En fuldkommen renovering af trappen giver hele opgangen nyt liv, men sommetider kan mindre sagtens klare det.

Hvis der er tale om en trætrappe, kan der sommetider nøjes med en slibning af gulvet, hvilket vi også står klar til at hjælpe dig med.

Vi er eksperter i renovering af trapper og trappeopgange, og vi hjælper også rigtig gerne med at give din trappe et nyt, friskt udseende og en længere levetid.

Sidder du med et spørgsmål om renovering af din trappe eller er du blot interesseret i hvad en renovering kan betyde for din opgang? Kontakt os gerne – vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej.

Hvornår har en trappe brug for en renovering?

Det er meget individuelt, hvornår en trappe kunne have fordel af en renovering og der er flere faktorer der spiller ind, hvor ofte eller hvor længe imellem der er tale om.

Hvornår der er brug for en renovering af trappe afhænger af:

 • Når der er synligt slid
 • Når der ønskes, at trappen for et nyt og friskt udseende
 • Hvis der er skader

Hvad koster en renovering af trappen?

Der er flere faktorer, der har betydning for prisen, når man taler om renovering af trappen.

Disse faktorer kan eksempelvis være:

 • Trappens nuværende tilstand
 • Hvor mange etager der er tale om
 • Hvor mange trin der er
 • Hvor mange opgange der skal renoveres
 • Hvilke materialer der vælges
 • Hvilket udseende der ønskes

Prisen for renovering af trapper er meget individuel og kan kun bedømmes ud fra det enkelte projekt. Vi giver gerne et gratis og uforpligtende tilbud på en renovering af din trappe. Kontakt os i dag – vi garanterer for konkurrencedygtige priser!

Before After

Kan jeg selv renovere en trappeopgang?

Du kan sagtens selv gå i gang med en renovering af trappen, men du bør være forberedt på hvor omfattende opgaven er. Hvis du er uerfaren, vil du med stor sandsynlighed opleve, at projektet tager lang tid og mange kræfter. Desuden vil trappen være svær at bruge i perioden, hvor projektet er i gang, hvilket kan være til gene for andre beboere.

Hvis du alligevel vælger at gå i gang med renoveringen af trappen selv, så kræver det, at du ved følgende:

 • Hvordan den færdige trappe skal se ud
 • Hvordan en trappe bygges
 • Hvordan du river den nuværende trappe ned, uden at beskadige vægge, gulve mm.
 • At du har de nødvendige kræfter samt viden

Virker en renovering af trappen som et stort og uoverskueligt projekt, der blot skal overstås hurtigt? Lad Ideefix hjælpe! Vi er eksperter og har mange års erfaring med at renovere trapper i private hjem samt i opgange.

Hvilken efterbehandling er bedst ved renovering af trapper?

Hvis der er tale om en trætrappe, anbefaler vi, at der anvendes en efterbehandling med mat lak, da denne holder længst.

Du kan dog sagtens også vælge at få trappetrinene olieret, hvis du synes bedre om dette udseende.

Er der tale om laminat, behøver der ikke at foretages en særlig efterbehandling.

Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive, såfremt du er i tvivl om, hvad der passer bedst eller vil give det bedste resultat til netop din trappe.

Hvornår kan man bruge trappen efter renovering?

Når vi har foretaget en renovering af trappen, sørger vi altid for at give den rette rådgivning om brug lige efter, da dette kan variere alt efter hvad der er lavet.

Som tommelfingerregel, kan man sige, at efter trappens sidste behandling, bør der gå 4-7 timer inden den tages i brug igen. Der kan dog også være tale om længere tid, hvorfor vi altid rådgiver efter hvert projekt.

Service i højeste kvalitet​

Service i højeste kvalitet​

Ideefix er en kvalitetsfuld gulvsliber. Vi leverer en fleksibel løsning og sætter altid kundes ønsker højest. Kontakt os i dag og modtag et tilbud der ikke er til at sige nej til.

Det siger vores kunder...

Scroll to Top

Indhent tilbud her

Du modtager et tilbud inden 24 timer